Uitnodiging workshop Flexible Manufacturing | SMITZH
11 mei 2022 | 13.30 in Delft

De toekomst vraagt om kleine series tot zelfs enkelstuks produceren op bestelling van individuele klanten tegen massaproductiekosten.
Hiervoor zijn productiesystemen nodig die grote mate van flexibiliteit kennen en in staat zijn met zeer kleine foutmarges te produceren. Wil jij hier mee aan de slag?
We nodigen je uit voor de (kosteloze) workshop Flexible Manufacturing.

Flexible Manufacturing behelst een set aan technieken en methoden die verdere automatisering mogelijk maken in omgevingen van ‘high mix, low volume’. Het betreft een sterk opkomende set aan technieken welke klaar zijn om breder te worden geïmplementeerd in de industrie.

Graag helpen we actief de industrie een volgende stap in Flexible Manufacturing te maken.
Om te helpen te beginnen met Flexible Manufacturing in het bedrijf, om verder op te schalen met bewezen technieken, of zelfs om door te groeien tot het niveau van topspeler.
Tegelijk willen we vragen beantwoorden, zoals:

  • Waar te beginnen?
  • Hoe becijfer ik de business case?
  • Hoe kan ik makkelijk opschalen of uitbreiden?
  • Met welke technieken?
  • Wie helpt mij daarbij?


Workshops
Dit willen we samen met een selecte groep van (potentiële) eindgebruikers van Flexible Manufacturing technieken doen, op woensdagmiddag 11 mei a.s.
Dit zal worden gedan in de vorm van een 4-tal (parallelle) workshops, met 4 relevante onderwerpen voor Flexible Manufacturing. Tijdens de workshops zul je kennis maken met vakgenoten binnen andere industriële ondernemingen; van middenbedrijf tot grootbedrijf. En daarnaast met een aantal integratoren op dit vlak.

Wij hebben al jaren een intensieve relatie met TNO op diverse onderwerpen. TNO heeft als doel om hoogwaardige kennis naar de markt te brengen en zo drempels weg te nemen voor succesvolle inzet van deze kennis. Voor Flexible Manufacturing doet TNO dit in samenwerking met integratoren op dit werkveld. Immers, goede technische oplossingen moeten ook implementeerbaar en onderhoudbaar zijn. De sessie wordt georganiseerd door TNO, Wederic, Holland Instrumentation en de integratoren.

Uitkomst
We proberen een vergezicht te geven wat mogelijk is, maar geven juist ook veel mogelijkheden dichtbij, die nu op te pakken en in te zetten zijn.

Netwerkborrel
We sluiten af met een netwerkborrel, gelijk ook een moment om andere vragen te kunnen stellen over eventueel andere onderwerpen binnen Flexible Manufacturing.

Interesse?
Meld je aan door het formulier op deze pagina in te vullen.