Solution Providers
Meld je aan bij het netwerk van SIH-Noord en kom in contact met productiebedrijven die gaan investeren in Smart Industry

Hartelijk dank voor je interesse om deel uit te gaan maken van ons netwerk. Na aanmelding nemen we contact met je op voor een korte screening. Na toelating, krijg je toegang tot de inschrijfpagina.

Definities en spelregels

Door vraag en aanbod in kaart te brengen en de samenwerking tussen productiebedrijven en Solution Providers te organiseren brengen we Smart Industry in Noord Nederland in een stroomversnelling. Het Assessment, om prioriteiten bij productiebedrijven zichtbaar te maken en de database met Consultants en Solution Providers met hun oplossingen, spelen daarin een sleutelrol. Deze dienstverlening van de SIH Noord is in ontwikkeling en wordt in ieder geval aangeboden tot juni ‘23. Daarna kunnen de opzet en de voorwaarden veranderen. Tot die tijd hanteren we de volgende spelregels:

  • Wat zijn Solution Providers? We zien Smart Industry als de optelsom van negen transformaties die productiebedrijven moeten doorlopen. Solution Providers leveren producten (hardware/software) en diensten waarmee productiebedrijven één of meerdere transformaties kunnen doorlopen.   
  • De rol van de SIH-Noord betreft het stimuleren, zichtbaar maken en koppelen van vraag en aanbod. De SIH-Noord stelt zich daarbij neutraal op en zal geen voorkeuren uitspreken ten aanzien van individuele Solution Providers.
  • Deelname aan ons netwerk is kosteloos gedurende de aangegeven pilotperiode en staat open voor Solution Providers uit heel Nederland.
  • De database is niet openbaar, maar alleen toegankelijk voor SIH-Noord en alle bedrijven die een Assessment hebben doorlopen. Solution Providers kunnen hun eigen profielpagina inzien en onderhouden. SIH Noord heeft toegang tot de database om vraag en aanbod te koppelen of om bedrijven te identificeren die een bijdrage kunnen leveren aan andere SIH-activiteiten. Productiebedrijven die het Assessment hebben gedaan worden doorgeleid naar de profielpagina’s die voor hen relevant zijn in het kader van hun ambities, maar kunnen tevens onder voorwaarden de gehele database doorzoeken.
  • Solution Providers kunnen er voor kiezen om alleen opgenomen te worden in de database en daarmee onderdeel te worden van het matchmaking óf om ook actief te worden in het Cluster Solution Providers. We hopen dat veel Solution Providers hier gebruik van gaan maken. Het Cluster Solution Providers wordt georganiseerd door NPAL. De bedrijven betalen voor het lidmaatschap.
  • De SIH-Noord en de betrokken partners kunnen op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen die ontstaan door het gebruik van deze functionaliteit.

Solution Providers die zich via dit formulier aanmelden voor ons netwerk en de database gaan akkoord met de hier genoemde voorwaarden.

9 transformatiegebieden