Aanmelden Masterclass
Proces Control | Digital Twinning

Om bedrijfsprestaties in de productiesector te verbeteren en een efficiëntieslag te maken, worden de virtuele en fysieke realiteit steeds dichter met elkaar verbonden: Digital Twinning. Tijdens deze Masterclass nemen we je in vijf dagdelen mee in de achtergronden en huidige ontwikkelingen op het gebied van Proces Control en de rol van Digital Twinning daarbij. Je wordt geïnspireerd aan de hand van praktijkvoorbeelden en geholpen om direct in je eigen bedrijf stappen te zetten.

Programma:  

De Masterclass bestaat uit 5 modules:  

1. Introductie: kennismaking en delen van individuele cases
2. Kennissessie: de RUG en NLH Stenden delen de nieuwste methodieken en generieke architecturen van Proces Control en Digital Twinning.
3. Praktijksessie: Fokker en de NLR delen hun ervaring uit het project Luxovius, een geautomatiseerd productieproces voor thermoplastisch composiet. 
4. Oefenen: Samen met het team van Arkoni gaat u aan de slag met het bouwen van een Digital Twin
5. Slotbijeenkomst: Evaluatie en roadmap maken voor je organisatie.

Data en tijden: 

Deze masterclass is verschoven naar begin 2022. Indien je je via dit formulier aanmeldt, houden wij je tijdig op de hoogte van de nieuwe startdata.

Aan dit programma werken mee: Martin Oost en Erik Baalbergen (Fokker/NLR), Koen Kijk in de Vegt (Arkoni), Kelong He (Boikon), Wilbert van der Eijnde (NHL Stenden) en Jan Post (RUG). De Masterclass staat onder begeleiding van André Harmens (SIH-Noord partner IBDO).