Webinarreeks ERP Webinar 4: De toegevoegde waarden van ERP?
woensdag 27 oktober 9:30 - 10:30 uur

OPTIMALE ONDERSTEUNING VAN UW BEDRIJFSVOERING MET ERP

Enterprise Resource Planning (ERP) is software waarmee u de financiën, toeleveringsketen, operaties, rapportage, productie en HR-activiteiten van uw bedrijf beheert. Met ERP automatiseert en digitaliseert u uw bedrijfsvoering en productie, waardoor de efficiency en effectiviteit wordt vergroot. Hiermee krijgt u meer inzicht in de organisatie, biedt het u sturing van de bedrijfsvoering en draagt het bij aan het versterken van uw concurrentiepositie en bedrijfsgroei.Om het optimale uit ERP te halen is het belangrijk alle ins en outs van het systeem te kennen.

Wat gaan we doen?

In vier webinars op 29 september, 6 oktober, 13 oktober en 27 oktober wordt het ‘hoe en waarom’ uitgelegd van ERP. Ook komt aan bod welke ERP-pakketten er zijn en leert u welke variant het beste past bij uw onderneming.

Tijdens de webinars leggen wij u in drie stappen uit waarom het handig is dat uw onderneming een ERP-programma heeft, en laten we zien wat u ermee kunt doen in uw bedrijf. Ook komt aan bod welke ERP-pakketten er zijn en leert u welke variant het beste past bij uw onderneming.

27 oktober – Webinar 4 – De toegevoegde waarden van ERP?

Het laatste webinar gaat over de extra’s. Hoe kun je een ERP systeem goed gebruiken om je organisatie zo slim, efficient en effectief mogelijk te kunnen laten werken en hier goed grip op te kunnen houden.

Centraal staat in dit webinar de vraag: Hoe kan ERP mij helpen extra grip op de zaak te kunnen krijgen en houden?

Vragen die de revue passeren zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe kan ik er gebruik van maken om mijn organisatie slimmer te laten werken?
  • Hoe zorg ik er voor dat iedereen het goed gebruikt?
  • Hoe kan ik de koppelingen met andere processen en systemen zo goed mogelijk inrichten en gebruiken?
  • En hoe kan ik ERP gebruiken in het sturingsproces van mijn organisatie?
  • Hoe kan ik rapportages gebruiken?
  • Kies ik voor de standaard, of kan ik deze ook zelf samenstellen?
  • Welke tools bestaan er om mij daarbij te helpen?

 

Doelgroep: eigenaren, directies en/of functionarissen die bevoegd zijn om beslissingen te nemen. Deze persoon staat open voor bedrijfsbrede oplossingen en verdere toepassingen van bijvoorbeeld rapportagetools (gevorderden).

Deze webinar wordt u aangeboden door
Oost NL, Koninklijke Metaalunie, PKM, RCT Gelderland en BOOST.